Καλέστε: +30 210 240 1300
Βρείτε μας: Λ. Πάρνηθος 164, Αχαρνές

Τομείς

Η M&V Electroworks δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων

Βιομηχανία

Στην M&V ELECTROWORKS αναλαμβάνουν βιομηχανικά έργα παντός τύπου. Είτε θέλετε μια νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση είτε επιθυμείτε τον εκσυγχρονισμό της υπάρχουσας εγκατάστασής σας, μπορούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς. Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, κι έτσι μπορούμε ν’ ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις κάθε βιομηχανικής επιχείρησης και βιοτεχνίας. Λόγω της τεχνογνωσίας μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα στον σχεδιασμό και τη διεκπεραίωση της βιομηχανικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασής σας.

Ξενοδοχεία

Το ξενοδοχείο σας έχει ανάγκη από αξιόπιστες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του, πράγμα που μπορείτε να επωφεληθείτε από την M&V ELECTROWORKS. Η ισχυρή παρουσία μας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μας έχει δώσει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε ηλεκτρολογικής εργασίας θέλετε. Δημιουργήστε μια νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση για το ξενοδοχείο σας ή ανακαινίστε, εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε ενεργειακά την υπάρχουσα εγκατάσταση με αξιοπιστία, συνέπεια κι επαγγελματισμό.

Φωτοβολταικά Πάρκα

Η M&V ELECTROWORKS έχει χτίσει ένα ισχυρό όνομα στην υλοποίηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών πάρκων. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό για την πραγματοποίηση όλων των ηλεκτρολογικών εργασιών που απαιτούνται σ’ ένα φωτοβολταϊκό πάρκο για την εγκατάσταση και τη συντήρησή του. Παρακολουθούμε στενά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

Σπίτια

Η M&V ELECTROWORKS αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων της κατοικίας σας. Μετά από έναν ενδελεχή σχεδιασμό του έργου, μπορούμε να πετύχουμε την ύψιστη ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές σας. Το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο στις οικιακές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση ακόμα και στην πιο δύσκολη περίπτωση. Σας εγγυόμαστε την ολοκλήρωση του έργου με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε συμφωνήσει και επαγγελματισμό.

Νοσοκομεία

Η M&V ELECTROWORKS αναλαμβάνει τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε νοσοκομεία και νοσοκομειακές μονάδες. Υλοποιούμε νέες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε ιατρικούς χώρους, αλλά και ανακαινίζουμε κι αναβαθμίζουμε ενεργειακά τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε πολυετή παρουσία στο χώρο, έχοντας ολοκληρώσει δεκάδες έργα που μας έχουν προσφέρει πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία μας στη διάθεσή σας για την υλοποίηση των ηλεκτρολογικών εργασιών στη νοσοκομειακή μονάδα σας.

Επαγγελματικά

Η M&V ELECTROWORKS σας βοηθά ν’ αποκτήσετε την ύψιστη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου σας. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση όλων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του κτιρίου, αξιοποιώντας την εμπειρία και την κατάρτισή μας. Όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες πραγματοποιούνται με συνέπεια κι επαγγελματισμό από το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καταστήματα και γραφεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα βρεις την καλύτερη λύση για την περίπτωσή σας ώστε να πετύχετε την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας.

Ας μιλη΄σουμε

Με έδρα μας την Αθήνα εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ