Καλέστε: +30 210 240 1300
Βρείτε μας: Λ. Πάρνηθος 164, Αχαρνές

Εταιρικό προφίλ

Γνωρίστε την M&V ELECTROWORKS Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Σκοπός μας

Στην M&V Electroworks, σκοπός μας είναι να τροφοδοτούμε την εξέλιξη παρέχοντας εξαιρετικές ηλεκτρολογικές λύσεις που πυροδοτούν την καινοτομία, ενισχύουν την ασφάλεια και δίνουν ενέργεια στις κοινότητες.

Ποιοι Είμαστε

H M&V ELECTROWORKS διαθέτει πολυετή παρουσία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Μέσα στη 15ετή πορεία μας έχουμε αναλάβει έργα σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, αλλά και η πλήρης τεχνική υποδομή μας, σας εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία που σκέφτεστε να μας αναθέσετε.

Η Φιλοσοφία μας

Μέριμνά μας είναι η λειτουργικότητα, η ασφάλεια, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τηρούμε με συνέπεια τους χρόνους παράδοσης και όλα τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί εξαρχής. Διαθέτουμε την υψηλή τεχνογνωσία μας στη διεκπεραίωση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κάθε κλίμακας, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και σύγχρονες τεχνολογίες.

Ποιοι Είμαστε

H M&V ELECTROWORKS διαθέτει πολυετή παρουσία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Μέσα στη 15ετή πορεία μας έχουμε αναλάβει έργα σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, αλλά και η πλήρης τεχνική υποδομή μας, σας εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία που σκέφτεστε να μας αναθέσετε.

Η Φιλοσοφία μας

Μέριμνά μας είναι η λειτουργικότητα, η ασφάλεια, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τηρούμε με συνέπεια τους χρόνους παράδοσης και όλα τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί εξαρχής.

Διαθέτουμε την υψηλή τεχνογνωσία μας στη διεκπεραίωση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κάθε κλίμακας, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και σύγχρονες τεχνολογίες.

Η Υπηρεσίες μας

Η M&V ELECTROWORKS σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τις ηλεκτρολογικές εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Κάθε μέλος του προσωπικού μας είναι άρτια καταρτισμένο και έχει πολυετή πείρα ώστε να πραγματοποιήσει την εργασία σας αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Η εταιρεία μας έχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να φέρει σε πέρας ακόμα και την πιο απαιτητική ηλεκτρολογική εργασία.

Βρείτε την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση για την εγκατάσταση που επιθυμείτε.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Παρέχουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εργασίες σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, κτίρια, νοσοκομεία, κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η εταιρεία μας γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου χώρου για ενεργειακή απόδοση και σας προσφέρει υπηρεσίες που θα καλύψουν όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες σας. Υλοποιήστε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παντός τύπου με συνέπεια και ασφάλεια. Η M&V ELECTROWORKS διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να φέρει εις πέρας με αξιοπιστία κάθε ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Πιστοποίηση Ηλεκτρολογικών Έργων

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ισχυρών και ασθενών ρευμάτων. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα όργανα, όπως το μεγκόμετρο (metrel), για την πιστοποίηση των έργων μας για ισχυρά και ασθενή ρεύματα. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε το πιστοποιημένο όργανο LanTEK 3 για την πιστοποίηση των συστημάτων δομημένης καλωδίωσης.

Ο εξοπλισμός και η τεχνογνωσία μας σας εγγυώνται την εκτέλεση των ηλεκτρολογικών εργασιών με αξιοπιστία και ασφάλεια.

Συντήρηση Ηλεκτρολογικών Έργων

Η διεκπεραίωση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Με το πέρας του έργου όμως, συνεχίζουμε να σας παρέχουμε είτε μόνιμη υπηρεσία συντήρησης είτε και μεμονωμένα ή κατά παραγγελία. Κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητές της και φροντίζουμε να έχετε μια λειτουργική και αποδοτική ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε κάθε περίσταση. Πιστεύουμε ακράδαντα πως η αδιάκοπη και ορθή λειτουργία του έργου είναι μια σημαντική παράμετρος και γι’ αυτό σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εργασίες.

Υποστήριξη Ηλεκτρολογικών Έργων

Η εταιρεία μας παρέχει την πλήρη υποστήριξη του ηλεκτρολογικού έργου, προσφέροντάς σας όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ενημέρωση για την πορεία των εργασιών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης του έργου αναλαμβάνουμε την υποστήριξη τυχόν βλαβών εμφανιστούν άμεσα και αξιόπιστα.

Οι ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εργασίες μας σας λύνουν τα χέρια, καθώς αναλαμβάνουμε κάθε πτυχή του έργου ώστε να λάβετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θέσεις εργασίας

Έλα στην ομάδα μας

ΘέσηΤοποθεσίαΤμήμαΗμερομηνία
Ηλεκτρολόγος ΜηχανικόςΑθήνα, ΕλλάδαΤεχνικόΣεπτέμβριος 2023

Ας μιλη΄σουμε

Με έδρα μας την Αθήνα εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ